Webinaari 28.3.2019: Etävertaistoiminta – Vertaistoimintaa videoyhteyden välityksellä

28/03/2019 3:00 pm

Onko paikkakunnallasi tarvetta kotoutumista edistävälle vertaistoiminnalle, mutta resurssit tai sopiva vertaisohjaaja toiminnan järjestämiseksi puuttuvat? Järjestääkö organisaatiosi jo vertaistoimintaa ja haluaisitte toimia myös uusilla paikkakunnilla? Miten vertaisryhmä toimii videon välityksellä? Tule kuulemaan Pakolaisavun kokemuksista ja suosituksista etävertaistoiminnan järjestämiseen liittyen ja tapaamaan samalla muita aiheesta kiinnostuneita!

 

AIKA: 28.3.2019 klo 15-16

PAIKKA: Webinaari toteutetaan verkkovälitteisesti Zoom-työkalulla. Tarkemmat ohjeet lähetetään ilmoittautuneille.

KUVAUS: Tavoitteellisessa vertaistoiminnassa osallistujat saavat faktatietoa vertaisohjaajilta ja tukea muilta, joilla on samanlainen elämäntilanne. Parhaimmillaan vertaistoimintaan osallistuvan itseluottamus kasvaa, hänen tietonsa ja voimavaransa lisääntyvät ja hän löytää paikkansa olla ja toimia uudessa yhteiskunnassa. Etävertaistoiminta on mahdollisuus tavoittaa kotoutujia valtakunnallisesti ja on toimiva ratkaisu tilanteessa, jolloin alueelta ei löydy esimerkiksi omakielistä vertaisryhmätoimintaa.

Webinaarissa esitellään Pakolaisavun kokemuksia etävertaisryhmätoiminnasta ja kerrotaan suositukset toiminnan järjestämiseen. Kerromme myös minkälainen rooli Pakolaisavulla voi olla etävertaistoiminnan järjestämisessä ja esittelemme tukimateriaalin. Webinaarissa tapaatte Pakolaisavun vertaistoiminnan asiantuntijoita.

KOHDERYHMÄ: Webinaari on suunnattu pääasiassa kotoutumisen parissa toimiville henkilöille, mutta siihen voivat osallistua kaikki asiasta kiinnostuneet.

TAPAHTUMAKIELI: Suomi

ILMOITTAUDU: https://fi.surveymonkey.com/r/N8Q6GF3

Webinaarin maksimiosallistujamäärä on 100 henkilöä.

LISÄTIETOJA: Heli Tikkanen, Vertaistoiminnan suunnittelija, heli.tikkanen@pakolaisapu.fi, 044 768 9346