Veto-verkosto

VETO-VERKOSTO

Verkostoidu ja opi uutta 

VeTo on kotoutumista edistävän vertaistoiminnan ja yhteiskunnan vastaanottavuuden valtakunnallinen yhteistyöverkosto. VeTon jäsenenä pääset verkostoitumaan toisten ammattilaisten kanssa ja vahvistamaan osaamistasi vertaistoiminnan ja yhteiskunnan vastaanottavuuden teemoista. Verkoston viestintäkanavat tuovat toiminnallesi näkyvyyttä ja lisäävät tuntemustasi suomalaisesta vertaistoiminnasta.

 

VeTo-tapaamiset

Säännöllisissä tapaamisissa pääset syventymään erilaisiin vertaistoiminnan haasteisiin ja tutustumaan uusiin näkökulmiin ja menetelmiin.

Ilmoittaudu VeTo-tapaamisiin

 

VeTo-jäsenyys

Haluatko verkostoitua vertaistoiminnan asiantuntijoiden kanssa ja tietää, mitä vertaistoiminnan kentällä tapahtuu?

Hae VeTon jäseneksi

 

Tutustu VeTon jäseniin

VeToon kuuluu yli 100 eri sektoreilla toimivaa organisaatiota, jotka järjestävät, koordinoivat ja kehittävät vertaistoimintaa.

VeTon jäsenet

Veto-verkoston etuja

Asiantuntijuus & Ajankohtaisuus

VeTo-verkoston jäsenenä verkostoidut yli 100 jäsenorganisaation kanssa ja seuraat vertaistoimintakentän kehitystä.

Vertaistuki

Säännölliset tapaamiset tarjoavat mahdollisuuden yhteistyöhön ja -kehittämiseen. Tapaamisiin osallistumalla saat myös itse vertaistukea.

Viestintä

Pääset mukaan VeTo:n sähköpostilistalle. VeTo:n viestintäkanavilla voit tiedottaa myös oman organisaatiosi vertaistoiminnasta.

Vaikuttaminen

Saat jäsenyydestä irti sitä enemmän, mitä aktiivisempi itse olet. Osallistumalla mm. VeTo-tapaamisten järjestämiseen pääset vaikuttamaan suoraan siihen, mitä teemoja käsitellään ja miten.

Jäsenyys

TAVOITTEET: VeTo-verkosto kehittää kotoutumista edistävää vertaistoimintaa ja lisää eri sektoreilla toimivien organisaatioiden välistä yhteistyötä.

JÄSENYYS: VeTo-verkosto toimii demokraattisesti ja sen tapahtumat järjestetään jäsenten tarpeista lähtien. VeTon jäsenenä voit osallistua tai järjestää säännöllisiä verkostotapaamisia oman kiinnostuksesi ja työtilanteesin mukaan. Voit myös hyödyntää VeTon viestintäkanavia vertaistoimintaan liittyvään tiedottamiseen.

ILMAINEN: Liittyminen ja verkostossa toimiminen on sinulle maksutonta. Verkostoa koordinoi Suomen Pakolaisapu     Veikkauksen tuella.

YHTEYSHENKILÖ: Verkoston jäsenyys on organisaatiokohtainen. Työntekijän vaihtuessa päivitä organisaatiosi uuden edustajan yhteystiedot Suomen Pakolaisavulle.

VERKOSTOSTA EROAMINEN: Jos organisaatiosi kokee, että se ei enää hyödy VeTo-verkoston jäsenyydestä, organisaatio voi ilmoittaa eroavansa. Eroamiseen riittää organisaation edustajan ilmoitus.

VERKOSTOSTA EROTTAMINEN: Verkostoa koordinoiva taho voi erottaa jäsenorganisaation tai sen edustajan verkostosta jos organisaatio tai sen edustaja

  • ei ole koordinoivan tahon tavoitettavissa toistuvista yrityksistä huolimatta
  • ei täytä verkoston jäsenyyskriteerejä
  • toimii tavalla, joka on selvästi kotoutumista estävää.

Lisätietoja:

Heta Lampinen
Asiantuntija, verkostot ja väestösuhteet
044 742 9204
heta.lampinen[at]pakolaisapu.fi