Apuohjaajien koulutus ja jatkokoulutukset

Apuohjaajien koulutus ja jatkokoulutukset

Vuoden 2023 Apuohjaajien koulutus on selkosuomeksi. Järjestämme koulutuksen yhteistyössä NNKY-liiton Kamalat äidit -toiminnan kanssa heidän ohjaajilleen. Tarvittaessa meiltä voi pyytää erillistä selkosuomen- tai arabiankielistä Apuohjaajien koulutusta.

Jatkokoulutuksissa syvennät osaamistasi ja saat ajankohtaista tietoa vertaisohjauksesta ja siihen sisältyvistä erilaisista aihepiireistä. Järjestämme koulutukset pääasiallisesti verkossa, jotta kaikilla ohjaajilla on mahdollisuus osallistua niihin. Järjestämme koulutukset Veikkauksen tuella, ja ne ovat osallistujalle maksuttomia.

Apuohjaajien koulutus

Apuohjaajien koulutus on Pakolaisavun uudehko avaus vertaisohjaajien koulutus- ja tukipalvelupolkuun. Koulutus on tarkoitettu niille henkilöille, jotka eivät vielä mahdollisesti täytä vertaisohjaajakriteereitä, mutta haluavat oppia lisää vertaistoiminnasta ja ovat jo kenties jonkin organisaation toiminnassa mukana. Näemme koulutuksen osallistujille askeleena kohti vertaisohjaajakoulutusta.

VUODEN 2023 APUOHJAAJAKOULUTUKSET
ON JO PIDETTY OULUSSA, JOENSUUSSA JA ETÄNÄ.

Jatkokoulutukset

Jatkokoulutuksissa saat syventävää tietoa erilaisista teemoista ja opit uusia ohjaustaitoja. Voit osallistua koulutuksiin, jos sinulla on profiili Suomen Pakolaisavun vertaistoimijapankissa.

Järjestämme vuonna 2023 jatkokoulutuksen aiheesta ”Katsaus Suomen sosiaali- ja terveyspalveluihin”. Jatkokoulutuksen aihe valittiin vertaisohjaajakyselyn tulosten perusteella. Pidämme koulutuksen marraskuussa etänä.