Apuohjaajien koulutus ja jatkokoulutukset

Apuohjaajien koulutus ja jatkokoulutukset

Apuohjaajien koulutus on tarkoitettu sinulle, joka puhut jonkin verran suomea ja haluat tukea muita maahan muuttaneita. Lisäksi haluat oppia lisää vertaistoiminnasta. Apuohjaajien koulutus toteutetaan pääosin selkosuomeksi.

Jatkokoulutuksissa syvennät osaamistasi ja saat ajankohtaista tietoa vertaisohjauksesta ja siihen sisältyvistä erilaisista aihepiireistä. Koulutukset järjestetään pääasiallisesti Helsingissä. Jos asut muualla Suomessa, voit hakea Pakolaisavulta tukea matkakustannuksiin. Koulutukset järjestetään Veikkauksen tuella, ja ne ovat osallistujalle maksuttomia.

Apuohjaajien koulutus

Apuohjaajien koulutus on Pakolaisavun uusi avaus vertaisohjaajien koulutus- ja tukipalvelupolkuun. Koulutus on tarkoitettu niille henkilöille, jotka eivät vielä mahdollisesti täytä vertaisohjaajakriteereitä, mutta haluavat oppia lisää vertaistoiminnasta ja ovat jo kenties jonkin organisaation toiminnassa mukana. Näemme koulutuksen osallistujille askeleena kohti vertaisohjaajakoulutusta.

ILMOITTAUTUMINEN APUOHJAAJIEN KOULUTUKSEEN ALKAA 4.5.

Jatkokoulutukset

Jatkokoulutuksissa saat syventävää tietoa erilaisista teemoista ja opit uusia ohjaustaitoja. Voit osallistua koulutuksiin, jos olet suorittanut Pakolaisavun vertaisohjaajakoulutuksen.

Vuoden 2020 jatkokoulutuksen aihe valitaan vuoden 2019 vertaisohjaajakyselyn vastausten perusteella. Jatkokoulutus järjestetään todennäköisesti marraskuussa 2020.

Tätä sisältöä ei ole lisätty vielä!

ILMOITTAUTUMINEN JATKOKOULUTUKSEEN ALKAA SYKSYLLÄ