Jatko- ja täydennyskoulutus

Jatko- ja täydennyskoulutus

Jatko- ja täydennyskoulutuksissa syvennät osaamistasi ja saat ajankohtaista tietoa vertaisohjauksesta ja siihen sisältyvistä erilaisista aihepiireistä. Koulutukset järjestetään pääasiallisesti Helsingissä. Jos asut muualla Suomessa, voit hakea Pakolaisavulta tukea matkakustannuksiin. Koulutukset järjestetään Veikkauksen tuella ja ne ovat osallistujalle maksuttomia.

Täydennyskoulutus

Täydennyskoulutus on tarkoitettu niille vertaisohjaajille, jotka ovat käyneet Pakolaisavun vanhan vertaisohjaajan peruskoulutuksen ja haluavat edelleen toimia ohjaajina. Täydennyskoulutus järjestetään viimeisen kerran huhtikuussa 2019 videoyhteyden avulla.

Jatkokoulutukset

Jatkokoulutuksissa saat syventävää tietoa erilaisista teemoista ja opit uusia ohjaustaitoja. Voit osallistua koulutuksiin, jos olet suorittanut Pakolaisavun vertaisohjaajakoulutuksen.

Vuoden 2019 jatkokoulutus on Perehdytys Omakielinen yhteiskuntaorientaatio -kurssin materiaaleihin, jotka Pakolaisapu on koonnut suomeksi ja käännättänyt arabiaksi ja somaliksi. Myös muunkielisiä käännöksiä on tulossa. Ilmoittautumisaika jatkokoulutukseen alkaa 10.5.2019.