Apuohjaajien koulutus ja jatkokoulutukset

Apuohjaajien koulutus ja jatkokoulutukset

Vuoden 2022 Apuohjaajien koulutus on arabiankielinen. Koulutus on tarkoitettu arabiankielisille henkilöille, jotka ohjaavat tällä hetkellä ryhmiä ilman koulutusta tai ovat kiinnostuneita työskentelemään sosiaali- ja terveysalalla. Aiemmin apuohjaajien koulutukset on järjestetty selkosuomeksi.

Jatkokoulutuksissa syvennät osaamistasi ja saat ajankohtaista tietoa vertaisohjauksesta ja siihen sisältyvistä erilaisista aihepiireistä. Järjestämme koulutukset pääasiallisesti verkossa, jotta kaikilla ohjaajilla on mahdollisuus osallistua niihin. Järjestämme koulutukset Veikkauksen tuella, ja ne ovat osallistujalle maksuttomia.

Apuohjaajien koulutus

Apuohjaajien koulutus on Pakolaisavun uudehko avaus vertaisohjaajien koulutus- ja tukipalvelupolkuun. Koulutus on tarkoitettu niille henkilöille, jotka eivät vielä mahdollisesti täytä vertaisohjaajakriteereitä, mutta haluavat oppia lisää vertaistoiminnasta ja ovat jo kenties jonkin organisaation toiminnassa mukana. Näemme koulutuksen osallistujille askeleena kohti vertaisohjaajakoulutusta.

ILMOITTAUTUMINEN
APUOHJAAJIEN KOULUTUKSEEN
ALKAA 10.5.2022.

Jatkokoulutukset

Jatkokoulutuksissa saat syventävää tietoa erilaisista teemoista ja opit uusia ohjaustaitoja. Voit osallistua koulutuksiin, jos olet suorittanut Pakolaisavun vertaisohjaajakoulutuksen.

Järjestämme vuonna 2022 jatkokoulutuksen ensimmäistä kertaa englannin kielellä. Jatkokoulutuksen aihe valitaan vertaisohjaajakyselyn perusteella tammi – helmikuussa 2022.

ILMOITTAUTUMINEN MARRASKUUN JATKOKOULUTUKSEEN
ALKAA 24.10.2022