Nyt myös vertaisryhmät löytyvät sivuiltamme

05/02/2020 9:00 am

Kotoutumisentukena.fi-verkkopalvelun rajapinnat on avattu.
Sen ansiosta kaikki palveluun kirjatut kotoutumista tukevan vertaistoiminnan ilmoitukset näkyvät nyt myös vertaistoimijat.fi-sivustolla.

 

Kotoutumisentukena.fi-verkkopalvelua suunniteltiin usean toimijan yhteistyönä, ja myös Pakolaisapu oli tiiviisti kehitystyössä mukana. Kun uudistimme vertaistoimijat.fi-sivuston vuoden 2019 alkupuolella, päätimme siirtää tiedot järjestettävistä vertaisryhmistä kotoutumisentukena.fi-palveluun. Nyt palveluun ilmoitettu vertaistoiminta päivittyy automaattisesti sivuiltamme löytyvään leijukkeeseen.

 

Toivomme, että kaikki järjestöt ottavat kotoutumisentukena.fi:n käyttöön toiminnan ilmoittamisessa, koska palvelu vahvistaa järjestöjen ja viranomaisten välistä yhteistyötä. Meidän oma työmme sekä myös muiden järjestöjen toiminnan markkinointi helpottuu, kun vertaisryhmät ilmoitetaan jatkossa vain kotoutumisentukena.fi-palveluun ja näytetään avoimien rajapintojen avulla vertaistoimijat.fi:ssä. Toivon, että palvelun avulla vertaistoiminnan löytäminen ja siihen osallistuminen on entistä helpompaa, toteaa Pakolaisavun yhteisötyön yksikön päällikkö Veera Vilkama.

 

Näin löydät kotoutumista tukevan vertaistoiminnan ilmoitukset sivuiltamme:
1) Vie hiiri yläpalkista löytyvän Vertaistoiminta-otsikon kohdalle.
2) Klikkaa Hae toimintaa -nappia.

 

Leijuke näyttää viisi vertaistoimintailmoitusta ja painamalla Näytä lisää -painiketta siirryt kotoutumisentukena.fi-palvelun sivuille.