Kulttuurisensitiivinen vertaistoiminta -koulutus loka- ja marraskuussa

15/09/2022 9:26 am

Miten maahanmuuttaneet näkyvät teidän toiminnassanne? Miten saada erikieliset mukaan toimintaan? Tule mukaan Suomen Pakolaisavun järjestämään Kulttuurisensitiivinen vertaistoiminta -koulutukseen.

Kulttuurisensitiivinen vertaistoiminta -koulutus on tarkoitettu vertaistoiminnan järjestäjille, vertaisohjaajille ja vertaistukihenkilöille. Koulutus antaa työkaluja toimijoille sellaisen vertaistoiminnan toteuttamiseksi, johon kaikkien, myös kotoutujien, on helppo osallistua. Koulutuksessa alat tunnistaa kotoutumisprosessin yksilöllisiä vaikutuksia vertaistoiminnan osallistujissa ja opit suunnittelemaan toimintaa tämän huomioiden. Koulutukseen kuuluu luentoja ja ryhmäkeskusteluita.

Kouluttajina toimivat Pakolaisavun vertaistoiminnan asiantuntijat Ala Saeed ja Petri Komulainen.

Aika: 27.10. ja 3.11.2022 klo 10 – 15
Väline: Microsoft Teams
Hinta: 0 €
Hakuaika päättyy:
torstaina 20.10.2022 (hakuaikaa pidennetty)

Mukaan mahtuu enintään 14 osallistujaa. Soitamme ilmoittautumisen jälkeen jokaiselle tutustumispuhelun.

Ilmoittaudu mukaan tästä linkistä: https://bit.ly/3uJh3cg

Suomen Pakolaisapu on kouluttanut satoja vertaisohjaajia ympäri Suomea. Tavoitteellisessa vertaistoiminnassa osallistujat saavat faktatietoa ohjaajilta ja tukea muilta, joilla on samanlainen elämäntilanne. Parhaimmillaan vertaistoimintaan osallistuvan itseluottamus kasvaa, hänen tietonsa ja voimavaransa lisääntyvät ja hän löytää paikkansa olla ja toimia uudessa yhteiskunnassa.

koulutusmainos